Τρίτη, Μάρτιος 20, 2018

Αναζήτηση

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΜΠΔ

Έφυγε από τη ζωή ο Τάσος Καρκαντζέλης

Συνάδελφοι,
Με πραγματική οδύνη σας ενημερώνουμε ότι σήμερα έφυγε από τη ζωή ένας επιφανής συνάδελφος ΜΠΔ, ο Τάσος Καρκαντζέλης.

Η πορεία του ήταν πραγματικά συγκλονιστική, έχοντας υπάρξει ένας πραγματικός αγωνιστής στον οικογενειακό, στον κοινωνικό και στον επαγγελματικό στίβο. Πάλεψε πολύ και δεν του χαρίστηκε τίποτα.
Η σκέψη μας και η φροντίδα μας πρέπει να είναι προσηλωμένη στα παιδιά του, που καλούνται να αντιμετωπίσουν για δεύτερη φορά σε τόσο σύντομο διάστημα ένα ισ...χυρό χτύπημα.
Η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο 24/12 στις 15:00 στο Δοξάτο Δράμας.

Εκ μέρους του Συλλόγου, όλων των συναδέλφων και φίλων, θερμά συλλυπητήρια.

 

Ανακοίνωση Εφορευτικής Επιτροπής

Τρίτη 27/12/2016

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με βάση την πορεία των δηλώσεων μελών/καλπών και καθώς έχει τεθεί εκτός λειτουργίας η ηλεκτρονική αναζήτηση στοιχείων στο Μητρώο ΤΕΕ ανακοινώνεται ότι:

 1. Περιφερειακές κάλπες:
  1. Οι κάλπες Θεσσαλονίκης και Χανίων έχουν ξεπεράσει με ασφάλεια το απαιτούμενο όριο και συνεπώς θα ανοίξουν κανονικά στις 21/1
  2. Η κάλπη Ξάνθης δηλώθηκε από ελάχιστους συναδέλφους, συνεπώς δεν θα ανοίξει. Οι συνάδελφοι που είχαν δηλώσει Ξάνθη, αυτόματα ψηφίζουν στη Θεσσαλονίκη 
 2. Δηλώσεις μελών. Έχει υποβληθεί μεγάλος αριθμός εγγραφών μέσω πλατφόρμας/email και ταυτόχρονα αυξήθηκε σημαντικά ο αριθμός μελών με πλήρη επιβεβαιωμένα στοιχεία και επιλογή κάλπης. Λόγω της διακοπης λειτουργίας του Μητρώου ΤΕΕ και άρα τη δυσκολία επάλήθευσης για τους εγγεγραμμένους το 2016 ή/και διαγραφέντες:
  1. Παρατείνεται ως 2/1 η δυνατότητα αποστολής αιτήσεων εγγραφής μέσω πλατφόρμας/email.
  2. Όσοι συνάδελφοι για τεχνικούς ή άλλους λόγους δεν έχουν ολοκληρώσει/προωθήσει τις αιτήσεις εγγραφής τους ή επιθυμούν να διορθώσουν στοιχεία, έχουν τη δυνατότητα να το πράξουν έως 2/1.   
 3. Υποβολή υποψηφιοτήτων.
  1. Παρατείνεται  έως 4/1/2017 στις 8:00 μ.μ. η υποβολή υποψηφιοτήτων. Οι υποψηφιότητες υποβάλλονται ηλεκτρονικά, στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. και αυτοπροσώπως, στις 4/1/2017 7.00-8.00 μ.μ.στο ΤΕΕ, Νίκης 4 Αθήνα, 8ος όροφος
 4. Διευκρίνιση για Δόκιμα Μέλη. Είναι σαφές από το καταστατικό ότι στις αρχαιρεσίες (εκλέγειν/εκλέγεσθαι) συμμετέχουν αποκλειστικά τα Τακτικά Μέλη του Συλλόγου. Η Εφορευτική Επιτροπή, εφαρμόζει το καταστατικό, κάτι που θα απαιτήσουν προφανώς Δικαστικοί Αντιπρόσωποι και Πρωτοδικείο. Επί του θέματος αυτού λοιπόν δεν τίθεται θέμα "επιλογής" αλλά νομιμότητας και η Εφ.Επιτροπή θα τη διαφυλάξει πλήρως.

Εκ μέρους της Εφορευτικής Επιτροπής.

 

ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΜΕΛΩΝ ΠΣΜΠΔ

Συνάδελφοι,

Αρκετοί από εσάς λάβατε  σήμερα ένα μήνυμα με τίτλο "Σημαντική διευκόλυνση".

Σας ζητούμε να βοηθήσετε γιατί ως παλιά μέλη που είστε έχουμε μόνο ελάχιστα στοιχεία σας και σίγουρα όχι έγκυρη περιοχή κατοικίας.

Πατήστε στο link που έχει μέσα στο μήνυμα, είναι πραγματικά σημαντικό για τους συνάδελφους ποου έχουν ένα μεγάλο φόρτο ενόψει των εκλογών.

 

   

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΓΙΑ ΝΕΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ | ΕΦΚΑ

Εγκύκλιος για ΕΦΚΑ και νέο ασφαλιστικό.

Πολύ σημαντική για όσους ασκούν παράλληλη απασχόληση.

Πατήστε εδώ


Πρόεδρος ΔΣ ΠΣΜΠΔ

Δημήτρης Κουτσοθεόδωρος

   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

ΝΕΑ ΤΗΣ ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗΣ

ΝΕΑ ΤΟΥ PATHFINDER

ΚΑΙΡΟΣ

FORUM ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ

forum

FACEBOOK

Facebook Image

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

Θέλετε να εγγραφείτε στο Μητρώο Μελών του συλλόγου;
Δείτε εδώ ποιές είναι οι προϋποθέσεις και η διαδικασία...

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

Σε ποιό τμήμα ΜΠΔ σπουδάσατε;